Επικοινωνία

Ιατρείο

Αναστασίου Τσόχα 18 – 20, Πλ. Μαβίλη 115 21 Αθήνα

Τηλέφωνο

+30 210 64 40 914

Μαιευτήριο Μητέρα

Ερυθρού Σταυρού 6, Μαρούσι

Email

v.dimitreli@gmail.com

Πρόσβαση στο Ιατρείο

Το ιατρείο μας βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην οδό Αναστασίου Τσόχα 18, στην Αθήνα, δίπλα στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Απέχει 150 μέτρα από την Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος του Ιπποκράτειου νοσοκομείου. Βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ και από την Βασιλίσσης Σοφίας, αλλά και από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ απέχει περίπου 200 μέτρα από τον σταθμό μετρό των Αμπελοκήπων.

Πρόσβαση με ΜΜΕ

Γραμμή 3 (Δημοτικό Θέατρο – Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο), Σταθμός: Αμπελόκηποι

Γραμμές Α5, Ε14, Χ14, Χ95, 550 (Στάση: Ιπποκράτειο)
Γραμμές 070, 230, Α7, Β5, Β7 (Στάση: Στ. Αμπελοκήπων)

Γραμμές 3, 10 (Στάση: Ιπποκράτειο)
Γραμμές 14, 18, 19 (Στάση: Στ. Αμπελοκήπων)

Πρόσβαση με αυτοκίνητο

Κινούμαστε επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας και μετά την Αμερικάνικη Πρεσβεία (Πλατεία Μαβίλη), στρίβουμε αριστερά στο φανάρι και βγαίνουμε επί της οδού Δ. Σούτσου. Στο πρώτο φανάρι που συναντάμε, στρίβουμε δεξιά. Το ιατρείο βρίσκεται στην πρώτη πολυκατοικία στο αριστερό μας χέρι.

Κινούμαστε επί της Λ. Κηφισίας και στη συνέχεια Βασιλίσσης Σοφίας. Στρίβουμε δεξιά στην οδό Δορυλαίου (Πλατεία Μαβίλη) και δεξιά επί της οδού Δ. Σούτσου. Συνεχίζουμε ευθεία, και στο πρώτο φανάρι επί της οδού Δ. Σούτσου, στρίβουμε δεξιά. Το ιατρείο βρίσκεται στην πρώτη πολυκατοικία στο αριστερό μας χέρι.

Υπάρχει πρόσβαση ατόμων με αναπηρία στο χώρο του ιατρείου, καθώς υπάρχει ράμπα που οδηγεί στο υπόγειο του κτιρίου και από εκεί ανελκυστήρας που οδηγεί στον δεύτερο όροφο και στο ιατρείο μας.